Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Лютий » 16 » тиждень мистецтв
23:56
тиждень мистецтв

Тиждень мистецтв

Відповідно до річного плану роботи у школі, з метою ціннісного ставлення до мистецтва, музики, художньої культури  у школі з 12- 17 січня 2015року проходив тиждень предметів образотворчого мистецтва, музичного мистецтва та художньої культури, у рамках якого було проведено  виховні заходи, конкурси, інсценізації календарно-обрядових свят зимового циклу.

На шкільному стенді «Мистецтва» були розміщені аплікації, репродукції відомих картин, цікавинки з світу мистецтв. Учні із задоволенням ознайомилися з даною інформацією. У кінці тижня підведені підсумки.

Музика  завжди співзвучна душі людини, немов би зберігає у собі велику й неосяжну таємницю безсмертя. Музика - найтонший дотик до серця; вона може стати й найніжнішою, ароматною квіткою і живою одою, повертає віру в добро... Більше зануритися  у прекрасний світ музичного мистецтва учні школи змогли на заходах, які для них провела вчитель  Чорна М.Л. Для унів 1-х 4-хкласів було проведено музичні розваги «Веселі нотки», захід  «Дивовижний світ музичних звуків». Учнями 8-9-х класів був відтворений обряд «Маланка»

    Вчитель образотворчого митсецтва  Чорна Н.О. провела гру «Мистецтво серед нас» для учнів 5-7-х класів. Діти 7-9-х класів мали можливість переглянути відео «Подорож галереями світу».

   У  шкільному віці «всі діти без винятку – пристрасні художники», тому роботи учнів школи та керівника гуртка Максимчук Л.С. у різноманітній техніці  виконання стали основою для експозиційної виставки у фойе школи.

«Аукціоні знань» допоміг проявити кмітливість, розум, ерудованість учнів.
   Для учнів 9-11-х класів було організовано перегляд концерту «Океану Ельзи» провела вчитель художньої культури Бородіна Н.В.

 

Переглядів: 404 | Додав: RMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: