Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Лютий » 16

Тиждень мистецтв

Відповідно до річного плану роботи у школі, з метою ціннісного ставлення до мистецтва, музики, художньої культури  у школі з 12- 17 січня 2015року проходив тиждень предметів образотворчого мистецтва, музичного мистецтва та художньої культури, у рамках якого було проведено  виховні заходи, конкурси, інсценізації календарно-обрядових свят зимового циклу.

На шкільному стенді «Мистецтва» були розміщені аплікації, репродукції відомих картин, цікавинки з світу мистецтв. Учні із задоволенням ознайомилися з даною інформацією. У кінці тижня підведені підсумки.

Музика  завжди співзвучна душі людини, немов би зберігає у собі велику й неосяжну таємницю безсмертя. Музика - найтонший дотик до серця; вона може стати й найніжнішою, ароматною квіткою і живою одою, повертає віру в добро... Більше зануритися  у прекрасний світ ... Читати далі »

Переглядів: 402 | Додав: RMV | Дата: 16.02.2015 | Коментарі (0)

Тиждень математики та інформатики

Відповідно до річного плану роботи у школі з 13.10. по 17.10.2014 року пройшов тиждень математики та інформатики. Вчителі Римаренко М.В. Кучеренко О.В. та Афанасьєва В.Г., розробили план проведення тижня та познайомили з ним учнів на шкільній лінійці.

На шкільному стенді «Математика, інформатика завжди поруч» були розміщені математичні кросворди, ребуси, головоломки, цікаві задачі, малюнки створені за допомогою цифр. Учні із задоволенням виконували завдання. У кінці тижня підведені підсумки та свято для учнів 5-11класів.

 Протягом тижня  пройшли:  творчі уроки  «Геометрія навколо нас» (10 клас, Афанасьєва В.Г.),  «Симетрія у світі» (11 клас, Афанасьєва В.Г.), «Комп’ютер - художник » (5 клас, Римаренко М.В.), «Безпека в Інтернеті» (9клас, Римаренко ... Читати далі »

Переглядів: 447 | Додав: RMV | Дата: 16.02.2015 | Коментарі (0)

Йогуртовий скарб «Данон»

Ласощі, якими балують дітей у свята не завжди корисні. А якшо дізнатися технологію їх виготовлення та деяку правду про ароматизатори, підсолоджувачі й згадати сувору заборону  дорослих про вживання чипсів, сухариків іноді замислюєшся  над  важливістю питання. А відповідь є!

10 грудня учні Токарівської школи здійснили подорож на виробництво виготовлення відомої багатьом йогуртів під  назвою «Растішка».

Екскурсія на завод «Данон» м. Херсон здивувала. Спец одяг, спец взуття, сан обробка дитячих долоней,  участь у квесті, теоретична частина з уроків біології та хімії, цікава презентація історії заводу, безпосередня подорож по залам цеху залишила масу гарних емоцій та розуміння необхідності дотримання правил здоровог ... Читати далі »

Переглядів: 384 | Додав: RMV | Дата: 16.02.2015 | Коментарі (0)