Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 5 » ТИЖДЕНЬ МАТЕМАТИКИ
21:47
ТИЖДЕНЬ МАТЕМАТИКИ

План проведення

Тижня математики

04.1208.12.2017 р.

 

Термін проведення

Назва заходу

Клас

04.12.17

1)  Урочиста лінійка

 

05.12.17

1) Година цікавої математики «Сірники – не іграшки!»

2) Математичний КВК для учнів 11 класу

6 клас

 

11 клас

06.12.17

1)Перегляд науково-пізнавальних фільмів

2) Підготовка до проведення конкурсу «Кенгуру»

 

5-11 класи

 

2-6 класи

 

07.12.17

1) Математичний брейн-ринг «Знавці математики»

2) Проведення конкурсу «Кенгуру»

3) Математичні перегони

7-8  класи

 

2-6 класи

9 клас

08.12.17

1) Урок-гра «Математика в моїй майбутній професії»

 2) Перегляд науково-пізнавальних фільмів

 3) Доповнення матеріалів на сайті «Мафія»

4)  Математичний КВК

5) Підведення підсумків

5  клас

5-11 класи

 

 

10 клас

Відповідно до річного плану роботи у школі з 04.12. по 08.12.2017 року пройшов тиждень математики з метою поглиблення знань учнів, підвищення інтересу до вивчення математики.  Вчителями математики були  сплановані заходи предметного  тижня, підготовлені цікаві різноманітні завдання, які враховували вікові особливості та рівень підготовки учнів. Під час проведення заходів використовувалися різні форми і  методи роботи.

На перервах у фойє школи протягом тижня відбувався перегляд науково-популярних фільмів з математики та сфери її застосування, зокрема «Музика числа «Пі», «Сучасна архітектура», «Дивовижні мости».

У вівторок Кравченко В.Є. провів годину цікавої математики «Сірники –не іграшки» для учнів 6 класу, де учні класу поділившись на команди пригадали римські дроби, продемонстрували свої знання, вміння логічно мислити, шукати нестандартні способи для розв’язування завдань. Показали гарні результати: Величко М., Гайлунь В., Запорожець А., Поліщук І., Римаренко А.. Валентин Євгенович у 11 класі провів захід - математичний КВК між двома командами класу, де учні проявили свої вміння швидко аналізувати та знаходити відповіді на цікаві питання математики. Усі учасники отримали призи – олівці, команда переможців – ластики, а найактивніші учасники Берновега Є. та Запорожець Д. – блокноти.

В четвер відбувся Всеукраїнський етап конкурсу «Кенгуру» у якому взяло участь 20 учнів з 2-6 класів. Від організаторів конкурсу учні отримали подарунки у вигляді календарів на 2018 рік.

Відбулися змагання серед учнів 9-го класу, де активно себе проявили Бородіна М., Войташенко В., Рейпаші С., Христонько К., котрих було нагороджено блокнотами, решта учасників отримали олівці.

Самарчуком В.П. було проведено у 7-8 класах брейн-ринг “Знавці математики”, де учні змогли проявити свої організаційні та інтелектуальні здібності. Показали гарний результат учні 7 класу – Юхновець Олександра, Тоцоха Олександра і учні 8 класу – Криворучко Богдан та Ігнатенко Данило.

У п’ятницю для учнів 5 класу було проведено урок-гру «Математика в моїй майбутній професії», де учні працюючи в групах проявили свої знання з математики розв’язуючи прикладні задачі за професіями. В 10 класі відбувся математичний КВК. Були підведені підсумки тижня, результати  оголошені на лінійці, присвяченій закриттю тижня.

 

Переглядів: 561 | Додав: RMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: