Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Жовтень » 14 » Гра на честь воїнів 72 ОМБР
22:30
Гра на честь воїнів 72 ОМБР

                            Гра на честь воїнів 72 ОМБР

В Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці відзначається День захисника України 

Захист Вітчизни став справою всіх українців, тому14 жовтня, який визначено вихідним днем, має стати всенародним святом, таким же значимим як Різдво, Великдень чи День Незалежності.

12 жовтня  на спортивну зустріч до Токарівської школи були запрошені учасники бойових дій АТО, які мешкають на території нашої громади  та працівники школи.

 Старшокласники обирали склад команди. Звичайно, дівчата волейбольного секції гуртка теж пропонували свою участь. Але чоловіча гра  у спорті є більш технічною та спритнішою. Тому, на підтримку шкільної команди відгукнулися  випускники. Коваль А., Кузнєцов Р., Богомолов А.,Чорний К. як завжди були в спортивній екіпіровці.

Життєві клопоти іноді вносять свої корективи, тому волейбольна зустріч на майданчику шкільного спортзалу відбулася за участю  команди випускників та школярів

Приємно було згадати  вболівальникам про волейбольне захоплення батьків наших учнів. Так,  Кучеренко Олександр Григорович є батьком Євгена  Кучеренко (випуск 2010 р.), солдата  української армії, військова  частина якого знаходиться  у м. Одеса. Учасники зустрічі передавали  Євгену побажання  гарної служби та генеральських погонів.

Гра у волейбол закінчилась перемогою дорослих 3:0.  Але у спорті перемагає досвід. Стрімкі подачі, майстерний прийом м’яча, стрімкій темп гри  тримав у напрузі глядачів.

Підсумком гри на честь воїнів 72 ОМБР стало фото з реліквією шкільного музею. Прапор з надписами та побажаннями різними почерками воїнів, як відповідь на листи дітей у АТО нагадав про мету зустрічі, бо захищати Батьківщину є справою всіх українців.

Бородіна Марина, міністерство культури та дозвілля, 8 клас.  

 

 

Переглядів: 336 | Додав: RMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: