Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Вересень » 10 » Місячник «Увага! Діти на дорозі!»
19:16
Місячник «Увага! Діти на дорозі!»

Місячник «Увага! Діти на дорозі!»

На виконання Законів України «Про охорону праці», «Про правові засади цивільного захисту», «Про дорожній рух», наказу відділу освіти, молоді та спорту Білозерської РДА №378 від 18.08.16р.  та  з метою проведення цілеспрямованої роботи з учнями щодо профілактики дорожньо-транспортного травматизму, виховання поважного ставлення до безпеки людини, формування у підростаючого покоління світоглядних та етичних основ здорового способу життя,  усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки, оволодіння основними прийомами, методами і засобами від несподіваних травм, а також підвищення рівня інформаційно-просвітницької роботи з питань забезпечення безпечної життєдіяльності населення  у школі з 20.08 по 20.09.2016 року проходив місячник «Увага! Діти - на дорозі!», який включав такі заходи:

  1. Поновлення стендів та куточків безпеки життєдіяльності (класні керівники 1-11 класів).
  2. Відпрацювання з дітьми практичних дій з правил дорожнього руху та надання першої допомоги травмованим і потерпілим (медсестра Наконечна І.В.).
  3. Виготовлення  учнями 1-7 класів безпечних маршрутів руху «Дім-школа-дім» (класні керівники 1-7 класів, батьки).
  4. Створення списків учнів, які користуються велосипедами, мопедами та проведення з ними додаткового інструктажу по дотриманню Правил дорожнього руху (класні керівники 9-11 класів).
  5. Лекції на батьківських зборах стосовно травматизму дітей в ДТП, безпечного користування мопедами, скутерами, заборони використання транспортних засобів неповнолітніми і посилення контролю за дітьми (класні керівники 9-11 класів);
  6. Бесіди з попередження дитячого травматизму «Я – учасник дорожнього руху» (1-11 класи, класні керівники);
  7. Єдиний урок з правил дорожнього руху «Знання правил врятує життя» (1-11 класи, класні керівники);
  8. Вікторина «Чи знаєш ти правила дорожнього руху?» (4 клас, кл.кер. Кузнєцова Є.О.), бесіда «Ти – пішохід» (1 кл., Никитюк Н.А.), виховна година «Безпека на дорогах», урок-практикум «На перехресті» (2 кл., кл. кер. Баклан Г.Л.), Мандрівка дорогою Безпеки «Країна безпеки» (3 клас, кл.кер. Бородіна Н.А.). 
Переглядів: 389 | Додав: RMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: