Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 13 » БУКЕТ ЗАМІСТЬ ЯЛИНКИ 2017
19:06
БУКЕТ ЗАМІСТЬ ЯЛИНКИ 2017

БУКЕТ ЗАМІСТЬ ЯЛИНКИ

Вже стало доброю традицією напередодні новорічних свят у школі  проводити виставку-конкурс композицій «Букет замість ялинки». Цього року подорож до чарівного світу дитячої творчості відбувалася під гаслом: «Проявимо творчий підхід до вирішення екологічних проблем!». Для дітлахів та їх батьків – це справжнє свято, адже так чудово бачити свій витвір мистецтва серед таких же гарних ялинок.

Виставка-конкурс відбулася 11 грудня у вестибюлі школи. Організатори та всі учасники мали на меті показати альтернативу, довести, що новорічними атрибутами можуть бути не лише зрубані дерева, але й безліч майстерно скомпонованих штучних та природних матеріалів.

На конкурс було представлено більше 100 робіт (колективних та індивідуальних робіт) з 1-11 класів. Діти продемонстрував фантазію, неординарний підхід до виготовлення новорічних композицій. Роботи учнів відрізнялись високою майстерністю виконання та креативністю. На шкільній виставці представлено ялинки, оздоблені природним матеріалом (шишки, лісові горіхи, мушлі, палички кориці, ванилі, жолуді), виготовлені з лози, коркових матеріалів, мішковини, тканини, серветок, мішури, ґудзиків, фетру. Журі визначило переможців у різних номінаціях. Роботи переможців направили на районні та обласні етапи конкурсу.

Всі учасники отримали грамоти,  подяку батькам за допомогу своїм дітям, ініціативність, творчість і зусилля.

Переглядів: 355 | Додав: RMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: