Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Травень » 25 » Зелені Хутори Таврії
22:42
Зелені Хутори Таврії

23-24 травня 2016 року учні школи обрали свій відпочинок на природі і розважилися на повнуна Зелених Хуторах Таврії

Зелені Хутори Таврії - єдиний в східній Європі комплекс, розташований на незайманій природі Таврійської лісостепової зони - це Україна в своїй історичній і культурній мініатюрі. Територія хуторів займає більше ста гектар.

Будь-яке давнє ремесло з часів Трипільської культури в Україні також є і предком сучасного промислового виробництва продукції. І навіть тоді, коли повсюдно стали з'являтися товари заводського виробництва, ремісництво в Україні не зникло. Традиція народного промислу в Україні збереглася і донині. І саме завдяки ремеслам, завдяки цій збереженій пуповині, що зв'язує нас, сьогоднішніх українців, з далеким минулим нашого народу, ми ніколи не забудемо наші витоки, те, ким ми є.

Кажуть, що народ, який не пам'ятає своєї історії, не пам'ятає свого минулого, не заслуговує і майбутнього. Українці не лише пам'ятають, але шанують і намагаються відродити ремеслицькі традиції, властиві нашому народові. Народні українські ремесла схожі на велику книгу таємниць, пізнавши які, людина пізнає і історію своєї землі і історію своїх предків.

Під час екскурсії учні 1-4 класів дізналися все про народні українські ремесла, пройшли майстер-класи,  придбали товари ручної роботи, покаталися на конях, злетіти на тарзанці, зайнялися скелелазінням, відвідали мотузковий парк. На Зелених Хуторах Таврії справжнє роздолля для дітей. Діти були здивовані своїми можливостями, все з першого разу отримувалося  і  глечики, і ковальство,  і малювання,  і валяння шерсті, і миловаріння. Заморені, але вкраї щасливі вони повернулися до дому з власними виробами.

Переглядів: 528 | Додав: RMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: