Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Листопад » 17 » Вибір професії - найважливіший вибір
23:13
Вибір професії - найважливіший вибір

Правильний вибір професії є неодмінною умовою соціального становлення кожної особи, від нього залежить зміст та повнота подальшого трудового і особистого життя. Обов’язковою умовою успішного вибору професії є особиста активність молодої людини в цьому процесі. Саме з цією метою фахівець  з профорієнтації Білозерського районного центру зайнятості провела профорієнтаційний урок «Професії майбутнього» для учнів 8-11 класів.

Під час уроку п. Євгенія розглянула з учнями поняття «ринок праці», обґрунтованість професійного вибору в умовах ринку праці, що швидко змінюється. Ознайомила присутніх з комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості, професіями, що мають попит та «нові» професії, які  з’явилися на ринку праці. Акцентувалася увага на важливості формули вибору професії, яка складається з 3 важливих складових: Хочу-Можу-Треба.

Діти із задоволенням виконували вправи профорієнтаційного спрямування, інформація яких особливо зацікавила учасників заходу. Діяльність служби зайнятості допомагає учням зорієнтуватися у різноманітному світі професій і  обрати саме ту, яка стане в подальшому сенсом життя та допоможе бути конкурентоспроможними молодими фахівцями на ринку праці.

Переглядів: 294 | Додав: glebova2015 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: