Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Січень » 22 » Україна навіки соборна
23:00
Україна навіки соборна

22 січня Україна відзначає головне свято нашої країни – День Соборності України. Це свято щороку відзначається у день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західно - Української Народної Республіки, що відбулося у 1919 році. Офіційно в Україні День Соборності відзначається з 1999 року. 

У тяжкій і тривалій боротьбі за національне визволення, утвердження власної державності наш народ не раз переживав як гіркі, так і радісні події. 

У Токарівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів було проведено історичний урок, який розпочався з виконання Гімну України та привітаннями із знаменною подією  вчителя історії Ольги Коваль. На заході були присутні- завідуюча Токарівською сільською бібліотекою О.Котенко, директор Токарівського БК Л.Тищенко, художній керівник Токарівського БК М.Мельник, учасниця художньої самодіяльності  Токарівського БК Ю.Радзевілова та учні 9 та 10 класів.  

Розмова йшла про основні етапи розвитку української соборності, державотворчі пошуки українського народу та про принципи суверенітету, як визначальної основи державотворення. Вся інформація супроводжувалася відео та фото презентаціями. Свобода, Незалежність, Соборність – це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні. 

За матеріалами http://tokarivka.blogspot.com/2019/01/blog-post_61.html

Переглядів: 273 | Додав: glebova2015 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: