Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Лютий » 18 » Тиждень хімії
20:45
Тиждень хімії

Відповідно до річного плану роботи у школі з метою підвищення інтересу учнів до вивчення хімії, викликання позитивних емоції, підведення учнів до самостійних висновків і узагальнення з предмету, збагачення  кругозору та інтелекту учнів з 19.10-23.10.2015 р. проходив тиждень хімії.    

На протязі всього тижня в доступній ігровій формі проводилися заходи з хімії.

Тиждень розпочався лінійкою під девізом  "Щоб цікавий світ пізнати, треба хімію вивчати", на якій оголосили план проведення тижня хімії, конкурс "Розгадай хімічні ребуси, кросворди" та конкурс на кращу розповідь, вірш, казку, малюнок, колаж на хімічну тематику В цьому конкурсі приймали участь учні 8-11 класів.

 20 жовтня 2015 р. Учні 11 класу переглядали відеофільм "100 великих відкриттів - хімія", ділилися враженнями від побаченого та почутого.

21 жовтня проведена розважальна хімічна лабораторія "Цікавий світ метаморфоз" для учнів 5-7 класів - цікаві досліди та історії для учнів 5-6 класів, провели  учні  7 класу.  Учні отримали позитивну мотивацію до вивчення  предмету хімії.

 Для привернення  уваги громадськості до екологічних проблем була проведена рольова гра «Суд над тютюном» (для учнів 10 класу),  яка розкрила негативний вплив тютюнопаління на здоров’я людини.  

 22 жовтня була проведена інтелектуальна гра «Весела хімія» . Для участі в конкурсі заздалегідь були сформовані дві  команди з учнів 8-9 класів. 

Судячи з відповідей учнів можна зробити висновок, що найголовніші моменти дисципліни учні засвоїли добре та узнали багато цікавого.

      Для учнів 9-11-х класів було організовано

На шкільному стенді «Хімія у побуті» були розміщені аплікації, цікавинки з світу хімії. Учні із задоволенням ознайомилися з даною інформацією. У кінці тижня  були підведені підсумки.

Всі заходи тижня пройшли на хорошому організаційному та змістовному рівнях; учнів, які приймали участь у тижні хімії, було нагороджено  подяками (Бородіна М, Войташенко В., Берновега Є., Запорожец Д., Новосільська Д.,Микитас А., Зелінський А. )

Переглядів: 434 | Додав: RMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: