Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 5 » ТИЖДЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ
21:46
ТИЖДЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

ТИЖДЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

План проведення

Тижня англійської мови

13.1117.11.2017 р.

 

Термін проведення

Назва заходу

Клас

13.11.17

1) Урочиста лінійка з нагоди відкриття тижня англійської мови

2) Виставка від бібліотеки ,оформлення стенду «Вивчаємо  англійську  мову»

3) Інтелект – шоу «Цікава англійська»

 

5 – 11 класи

 

5 – 11 класи

 

5 – 6  класи

14.11.17

1) Брейн – ринг «Хто знає англійську краще»

2) Конкурс «Найкращий знавець англійської мови» (за віковими групами)

3) Конкурс ребусів

 

7  клас

5 – 11 класи

 

5 – 11 класи

15.11.17

1) Коментований перегляд відео - фільму

2) Коментований перегляд відео – фільму

3) Конкурс кросвордів

 

5 - 6  класи

9 – 11 класи

5 – 11 класи

16.11.17

1) Вікторина «Великобританія. США.»

2) Брейн – ринг  «Прийшов, побачив, переміг»

 

8– 9 класи

10– 11 класи

17.11.17

1) Підбиття підсумків.

2) Урочисте закриття тижня англійської мови. Нагородження.

 

5 – 11 класи

5 – 11 класи

 

Відповідно до річного плану роботи у школі з 13.11. по 17.11.2017 року пройшов тиждень англійської мови. Програма тижня була насиченою і різноманітною. Головним принципом проведення тижня було залучення учнів усіх класів, незалежно від рівня знань англійської мови, пропонуючи їм посильні завдання.

Розпочався тиждень з урочистої лінійки на тему «Англійська мова – мова міжнародного спілкування», під час якої вчитель англійської мови Шевченко Н.І.  розповіла про роль іноземної мови у світі та її значення для сучасної людини, а учні 7 та 11 класів продекламували вірші англійською мовою. Вчитель англійської мови Шевченко Н.І. ознайомила учнів з планом проведення тижня.                                                                                                             

У фойє школи оформили стенд висловами про англійську мову, кросвордами, ребусами, організували виставку англомовної літератури для перегляду учнями школи.

В понеділок учні 5 та 6  класів  прийняли участь в інтелект-шоу «Цікава англійська». Діти мали можливість показати свої знання та виявити кмітливість,  виконавши цікаві завдання, перекладали та складали в одне ціле англійські прислів’я, виявляли свої художні здібності.

У вівторок  було проведено брейн-ринг для учнів 7 класу, де дві команди змагалися,дітям була надана можливість розділити радість успіху, самим брати участь у заходах, або підтримувати своїх однокласників. Учні із задоволенням виконували цікаві завдання та намагалися бути кращими.

У середу учні із задоволенням переглядали фільми на англійській мові із субтитрами; було проведено конкурс «Найкращий знавець англійської мови» серед учнів 5– 11 класів за віковими категоріями.

 У четвер учні 10-11  класів показали свої знання з різних тем про англомовні країни, прийнявши участь у брейн-ринзі “Прийшов, побачив, переміг”. Учні 8–9 класів спробували свої сили у вікторині «Великобританія. США.»  - показали гарний результат.

У п’ятницю були підведені підсумки тижня, результати  оголошені на лінійці, присвяченій закриттю тижня. Були визначені найкращі знавці англійської мови, серед яких учень 5 класу - Бугіль Максим, учень 6 класу -Величко Марк, учениця 7 класу - Юхновець Олександра, учень 8 класу -Криворучко Богдан,  учень 9 класу - Войташенко Владислав, учениця 10 класу -  Ковальчук Тетяна, учень 11 класу - Берновега Євген. Всі переможці та активні учасники заходів були нагороджені грамотами.

Предметний тиждень англійської мови проведений на достатньому рівні, результативно, був задіяний творчий потенціал як учнів, так і вчителя. Залучаючи учнів до творчої роботи, вчитель англійської мови забезпечила їх цікавим матеріалом країнознавчого та ігровогохарактеру. Мета тижня  була досягнута, учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з англійської мови,  навчалися співпрацювати в командах для досягнення спільної мети та спробували свої сили у різноманітних конкурсах.

Переглядів: 368 | Додав: RMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: