Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 25 » Театр в Новий рік
13:01
Театр в Новий рік

Театр в Новий рікКартинки по запросу ялинка театр Херсон 2018

Театральні сцени  м. Херсону чекали новорічними виставами  токарівських  дітлахів . Яскраві комфортабельні лайнери паркувалися на сільській асфальтованій  дороги біля рідної школи. Шкільний автобус теж виглядав яскраво, бо маршрутна карта   та кілометраж  «шкільного» доволі значуща. Позитивні емоції, галаслива юрба біля  величезних ялинок на майданчиках рідного Херсона завжди вабить, вражає.

Кожна дитина росте та виховується на казках. І будучи вже дорослою людиною нерідко згадує, як мама або бабуся у дитинстві розповідала історії про чарівних героїв. Сьогодні у дітей є можливість сприймати казки не лише на слух, чи дивитись на екрані телевізора, а пізнавати їх інтерпретації по-новому. А саме у виставах. Традиційно до Нового Року театр ім. Куліша підготував для дошкільнят та школярів виставу «Фея у царстві тролів». Генеральний директор театру називає казку експерементальною, адже вона народилась у стінах закладу.
Зав. літературною частиною театру розповідає, що казка інтерактивна. Протягом усього спектаклю головні герої спілкуються з глядачами, як з учасниками вистави.
Автори проекту дотримались головної ідеї казки - коли добро перемагає зло. Чарівні феї, зла чаклунка, тролі, казкар, добрі помічники.... У кожного маленького глядача знайшовся свій улюблений казковий герой.
Актори вже звикли до постійного перевтілення. Та все ж вистави для дітей відрізняються своєю атмосферою. Віталій Пронько у казці грав роль головного троля. Актор каже, сміх, радість, емоції, які дарують діти, ніби повертають його у дитинство.
Після завершення вистави новорічний настрій дітлахам дарують Дід Мороз та Снігурка. Разом з малюками герої казки починають співати пісень та танцювати. 
Саме казки розвивають у дитині духовність, милосердя і гуманність. Тому чим раніше вона торкнеться не тільки розуму, а й душі малюка, тим більше гарантій, що добрі почуття візьмуть верх над злими.

(за матеріалами сайту http://www.vtvplus.com.ua/lang/ua/news/kherson/51722-novorchna-kazka.html)

 

Переглядів: 310 | Додав: RMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: