Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Квітень » 27 » Таврійський барвограй-2017
19:50
Таврійський барвограй-2017

"Таврійськи барвограй-2017"

06 квітня Токарівська школа взяла участь у районному етапі обласного огляду – конкурсу «Таврійський барвограй». Це був не просто захід, а справжнє свято радості, посмішок і позитиву. Організатори дитячого колективу Глєбова А.І. та Топільницька О.І. підготували з учнями різножанрові художні номери національно-патріотичного характеру: пісню у виконанні учениці 11 класу Ігнатенко К. та хору дівчат початкових класів,  художнє читання (Морарь О., Берестнєва М.), хореографію (колектив «Карамелька», 6 кл.).  В театральній постановці  казки на новий лад «Вовк та семеро козенят» (2 кл., кер.Баклан Г.Л.)  глядачі побачили акторський талант маленьких школярів. Фольклорне дійство «Свята Пасха йде до хати, будемо Великдень справляти» познайомило присутніх з історією відзначення великого православного свята - Великодня. Фінальною феєричною крапкою була  пісня «Ми бажаєм Вам добра» у виконанні всіх учасників свята.

Не залишилася осторонь такої важливої події в житті школи і батьківська громадськість. Творча група батьків (Осипенко Т. П., Гончар Н.О., Слащук Л.В., Матвєєва С.В.) долучилася до підготовки свята та організувала пошиття костюмів. Завдяки їхній допомозі артисти виглядали яскраво та неперевершено.

 Неможливо не сказати теплі слова й  в адресу надзвичайно талановитих дітей, які були виконавцями усіх творчих задумів організаторів. Їх очі наскрізь проникали у серця усіх присутніх у залі, доторкались до найпотаємніших закутків людської душі, тримали увагу глядачів протягом всього концерту.

Адміністрація Токарівської школи

Переглядів: 444 | Додав: RMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: