Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Грудень » 5 » Щедрий вівторок 2019
11:00
Щедрий вівторок 2019

Гарною традицією став Щедрий вівторок для учнів нашої школи. Вдруге вся шкільна родина взяла участь у Всесвітній акції, мета якої навчитися творити добрі справи.
З 25 листопада 2019 року діти, батьки та педагоги почали збір допомоги (крупи, макарони, ковдри, олія, сухий корм та ін.) притулку для безпритульних тварин, який знаходиться в с. Комишани. Символічно збір завершився 3 грудня 2019 року (Щедрий вівторок 2019). Також в цей день діти переглядали фото своїх домашніх улюбленців на екрані телевізора в центральному коридорі школи. Кожна світлина викликала щирі почуття ніжності і турботи.
В притулку, для якого збирала допомогу школа, доглядають дуже багато котиків і собак. Звірі дуже привітні, неагресивні, доглянуті. Але для того, щоб така кількість тварин почувалася добре, треба багато ресурсів. Тому кожна, навіть невеличка, допомога—важлива. Для цього треба правильно виховувати молоде покоління, вчити їх бути милосердними, відповідальними. І тоді такі притулки не будуть потрібні, тому що не буде безпритульних тварин.
Антуан де Сент Екзюпері колись написав:

«Ми відповідаємо за тих, кого приручили».

Це незаперечна істина, це переконання, це життєве кредо доброї людини.
Обов'язково хочеться подякувати всім, хто долучився до акції Щедрий вівторок 2019 у Токарівській школі!Давайте й надалі творити разом добрі діла.

Переглядів: 209 | Додав: glebova2015 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: