Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 18 » СЕМІНАР КЛАСНИХ КЕРІВНИКІВ
00:15
СЕМІНАР КЛАСНИХ КЕРІВНИКІВ

13 грудня 2017 р на базі Токарівської школи відбувся районний семінар-практикум класних керівників із теми «СТВОРЕННЯ ЦІЛІСНОГО ВИХОВНОГО ПРОСТОРУ: ЗАКЛАД-РОДИНА-ГРОМАДА».

Перед початком семінару учні школи зустріли гостей концертним привітанням і відразу настрій присутніх, не дивлячись на похмуру погоду за вікном, став сонячним. 

До уваги класних керівників району у фойє школи була представлена виставка"Букет замість ялинки-2017" та запропоновано перегляд презентацій класних колективів.

Заступник директора з виховної роботи Глєбова А.І. у своєму виступі «Створення цілісного виховного простору: ЗАКЛАД-РОДИНА-ГРОМАДА» розкрила тему, у презентаційному вигляді розповіла про взаємодію трьох складових, яке ведуть до однієї мети - вихованні гідних громадян країни.

З великим задоволенням гості переглянули презентації 1-11 класів “Калейдоскоп життя класу”.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Римаренко М.В. провела практикум “Використання інтелект-карт у діяльності класного керівника”.  Марина Валеріївна запропонувала учасникам семінару скласти у групах ментальну карту "Професії" та презентувати її. Усі із захопленням взялися за кропітку роботу.

Голова МО класних керівників Ананко М.С. провела тренінг “Тепло рідної домівки”, на якому були класним керівникам запропоновані вправи, які допоможуть батькам краще і глибше пізнати свою дитину, перглядали відео "Щастя – це просто". Також Марина Сергіївна ознайомила присутніх з перлинами досвіду класних керівників школи.

На згадку про семінар у кожного учасника залишиться новорічна жовта ялинка, символ наступаючого 2018 року - Жовтої Земляної Собаки, яку вони виготовили на майстер-класі Матвєєвої С.В. (мати учениці 3 класу Матвєєвої Поліни).

Вправа "Букет вражень" дала можливість провести рефлексію семінару-практикуму. Кожен учасник мав можливість висловити своє враження від участі у семінарі. І всі слова присутніх були щирими, теплими і доброзичливими.

Сподіваємося, що наш досвід стане в нагоді класним керівникам району!

 

Переглядів: 341 | Додав: RMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: