Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Лютий » 18 » Про підсумки проведення тижня української мови
21:02
Про підсумки проведення тижня української мови

Про підсумки проведення

тижня української мови

 

Згідно з річним планом роботи школи, на виконання Указів Президента України   від 06.11.1997 №1241/97 «Про День української писемності та мови», від 15.02.2010 № 161/2010 «Про Концепцію державної мовної політики», з метою подальшої активізації роботи, пов’язаної з практичною реалізацією статей 10, 11 Конституції, з метою виховання   в підростаючого покоління національної гордості, любові до рідної мови, українського народу, держави, вшанування народних традицій, розширення пізнавальних інтересів учнів з української мови, літератури з 09.11-14.11.2015 р. проходив тиждень української мови. 

Тиждень розпочався святковою лінійкою "Мова-душа народу", на якій оголосили план проведення тижня української мови пояснили завдання конкурсу малюнків «Мій улюблений літературний герой». У фойє школи оформили стенд висловами про мову, ребусами, кросвордами.

9 листопада відбувся мовознавчий конкурс імені П.Яцика для учнів 3 – 11 класів

11 листопада у 5 класі вчитель української мови та літератури Топільницька О.І. провела  інтерактивний урок з використанням ІКТ гра «Куди податися вояку?» (синоніми), «Переведи Незнайка  через місток» (чергування голосних у ненаголошених складах), «Склади кубики» (з’єднання прислів’я).

12 листопада для учнів 5 класу була проведена гра «Щасливий випадок», де 2 команди змагалися. Перемогла команда Ярило. Учні з задоволенням розгадували ребуси, пригадували приказки, прислів’я, змагалися у кмітливості, згадували та застосовували правила української мови.

Вчителем трудового навчання Максимчук Л.С. було проведено майстер-клас із виготовлення ляльки-мотанки. Вчитель розповіла про історію виготовлення ляльки-мотанки та наглядно показала, як власноруч можна виготовити таку ляльку-мотанку.

13 листопада відбувся конкурс читців «Мова рідна! Слово рідне!», у якому взяли участь 36 учнів школи з 1-11 клас. Самий активний виявився 7 клас. Журі визначило переможців. На шкільній лінійці нагородили переможців.

Отже, в ході проведення тижня хімії можна зробити наступні висновки: всі заходи тижня пройшли на високому організаційному та змістовному рівнях; учнів, які приймали участь у тижні української мови, було нагороджено. 

Переглядів: 1089 | Додав: RMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: