Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Січень » 23 » Повертайтеся живими!
21:06
Повертайтеся живими!

Повертайтеся живими!

  

   Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе не може. Тому це святий обов'язок тих, хто живе, хто користується всіма її благами і дарами. Виконуючи цей почесний обов’язок, ідуть юнаки та чоловіки служити в армію, щоб берегти мир і спокій своєї Батьківщини, стояти на сторожі її інтересів. Нелегка військова служба. Це ранні підйоми, багатокілометрові пробіжки і армійська дисципліна.

 

  6 грудня у календарі позначено як День Збройних сил України. У цей день ми вітаємо усіх чоловіків зі святом. Надзвичайним цей день був у Токарівській школі. Учні 1-4 класів змагалися у спритності та витривалості під час свята «Нумо, хлоп'ята!». Справжніми лицарями та джентльменами показали себе учні 5-8 класів. Урочисто та піднесено пройшло свято для  учнів 9-11 класів. До школи  завітав воїн- односелець, який разом з іншими солдатами служить в українській армії,  мужньо захищає спокій нашої держави в зоні АТО – Максимчук Дмитро Михайлович. Він, як ніхто інший, знає, які тяжкі солдацькі будні. Дмитро Михайлович розповів учням про нелегке життя солдат, про військову службу, про волонтерську допомогу та бажання найскорішого повернення додому з миром та перемогою.  Під час зустрічі лунали пісні, заклики,  вірші про любов до України, мужність та відвагу.

  Наша підтримка для українських солдатів, на перший погляд, мізерна, але дитячі малюнки,листи- побажання, фінансова допомога -  це те, що дає їм наснагу для подальшої боротьби. До акції «Допожи солдату»  долучилися всі небайдужі.

   Любі солдати, там, на війні, завжди пам’ятайте: МИ З ВАМИ!

Заступник директора школи з виховної роботи Глєбова А.І.

Токарівська ЗОШ

 


 

Переглядів: 378 | Додав: RMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: