Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Червень » 24 » Поради щодо організації цікавого та корисного відпочинку з дітьми
20:15
Поради щодо організації цікавого та корисного відпочинку з дітьми

Поради щодо організації цікавого та корисного відпочинку з дітьми Картинки по запросу відпочинок канікули

Найефективніший відпочинок для дітей – зміна виду діяльності. Для дітей трирічного віку відпочинок у селі кращий, ніж на курортах біля моря, а от школярам, аби розвантажитись після навчального року, рекомендуємо змінити розумову працю на фізичну. Діти мають багато рухатись, бажано неподалік водойми та на свіжому повітрі. Багатий на вітаміни раціон та сонечко у помірних дозах теж сприятимуть гарному настрою дітей. Якщо діти протягом навчального року були позбавлені можливості багато часу проводити з батьками, влітку якраз той час, коли спільний відпочинок буде корисним для всієї сім’ї. Цей час батькам варто використати задля того, щоб знайти спільну мову з дитиною, почути про її інтереси та дізнатися чим вона живе, зрозуміти, можливо, якісь приховані дитячі переживання - а це можливо лише під час особистого спілкування.
Зазначаємо, що кожна поїздка для малолітньої дитини є розвиваючою. Зміна місця, зміна обставин – дуже гарно стимулюють центральну нервову систему, аби дитина зробила «стрибок» у своєму розвитку. Головне, щоб це не був замкнений простір.

Розвантажити психологічно школярів після екзаменів рекомендуємо під час мандрівок в гори або активному відпочинку на морі. Якщо дитина активно працювала розумово, то щоб зняти психологічне напруження, вона має попрацювати фізично. Корисно проводити час на свіжому повітрі, з друзями та отримувати позитивні емоції, оскільки емоційний інтелект здатний підвищувати показники природного інтелекту ( IQ). Коли дитина в хорошому настрої, її інтелект підвищується і вона може засвоювати на 50% більше інформації.

Відпочити зі своєю дитиною — це чудова можливість побути з нею наодинці, подивитися на неї іншими очима, порадіти тому, як вона виросла і як багато її цікавить. А ще загартуватись, оздоровитись, засмагнути, узнати багато цікавого.

Гарного, та незабутнього відпочинку.

Організатор дитячого колективу

 Токарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Верцинська Д.І.

 

Переглядів: 270 | Додав: RMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: