Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Квітень » 27 » писанковий рай
19:49
писанковий рай

Писанковий рай

Напередодні свята Воскресіння Христового у школі була організована виставка «Писанковий рай». Метою виставки є популяризація традицій та різноманітних звичаїв, які розкривають величезний культурний та історичний потенціал нашого народу, відродження культури краю, виховання національно-патріотичних почуттів та гордості за свою країну, рідний край. Виставка писанок, шкрябанок та великодніх композицій – це весняна традиція Токарівської школи. На ній представлені яскраві, різноманітні в багатстві індивідуальних творчих прийомів та технік (крапанки, дряпанки, мальованки, оздоблення крупою, мотанки, декупаж, обв’язані, вив’язані) роботи. З багатьма техніками діти знайомляться на уроках трудового навчання, а допомагає їм у цьому вчитель Максимчук Л.С. Ось уже декілька років Любов Сергіївна займається оформленням виставки, щоразу створюючи щось нове, неповторне і дивовижне.

Маленьке таїнство декоративно ужиткового мистецтва є дивом, яке  зближує дітей та батьків, створює атмосферу святкого піднесеного настрою. На вернісаж мали змогу завітати гості: учнівська молодь, вчителі, вихованці дитячих садків, батьки. Вони мали змогу оглянути експозиції виставки та відвідати майстер-класи з виготовлення писанок.

Великдень – одне з найвизначніших народних свят, яке впродовж багатьох тисячоліть займає у житті українського народу почетне місце.

Тож нехай в серцях усіх нас буде радість, любов та щастя, а символи Великодня оберігають наші душі та оселі від всього злого!

Адміністрація Токарівської школи

Переглядів: 310 | Додав: RMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: