Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 25 » Переможці ІІ етапу Всеукраїнських шкільних олімпіад-2018
13:43
Переможці ІІ етапу Всеукраїнських шкільних олімпіад-2018

Переможці ІІ етапу Всеукраїнських шкільних  олімпіад-2018

Діти – то гордість школи!

Талановитих дітей у нашій школі багато. Хтось малює, наче Леонардо Да Вінчі, хтось виводить довершені па, а дехто не уявляє себе без науки. У Токарівській школі  готують майбутніх науковців, професіоналів – учні щороку сяють на районних олімпіадах.

Вихованці нашої школи систематично беруть участь в олімпіадах з української мови, ІКТ, біології, хімії, історії, тощо, де показують гідні результати. За підсумками 2017-2018 н.р. школа на районній олімпіаді здобула 3 призових місць.

Картинки по запросу перемога на олімпіаді шкільнійІ місце з ІКТ Бородіна Марина,  учениця 9 класу

І місце з хімії Юхновець Олександра, учениця 7 класу

ІІІ місце з хімії Войташенко Владислав, учень 9 класу

І місце з правознавства Ковальчук Тетяна, учениця 10 класу 

Наразі ж наукові досягнення пов’язані з юними даруваннями, які підростають у стінах школи. Зараз учні активно готуються до обласної олімпіади з ІКТ, хімії.

Не можна, кажучи про всі ці досягнення, не згадати про вчителів, адже саме завдяки їх невтомній праці ми маємо такі результати. А для того, аби досягти їх навіть на районній олімпіаді, потрібно багато працювати. Адже,  багато дітей ще у сьомому, восьмому класах перестають цікавитися наукою, а втримати їх дуже важко. І тільки майстерність учителя, індивідуальний підхід може зацікавити дитину та привести її до результату.

Вітаємо вчителів хімії Чорну Н.О. та інформатики Римаренко М.В.

 

Переглядів: 320 | Додав: RMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: