Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Травень » 2 » Подорож  до міста  Одеси
14:36
Подорож  до міста  Одеси

Подорож  до міста  Одеси

27 квiтня 2017 року  учнi та вчителi Токарiвської ЗОШ вiдправилися в цiкаву та захоплюючу подорож до міста  Одеси. Дорогою дiти могли побачити прекрасні краєвиди двух областей нашої квітучої країни – Миколаївської та Одеської. Сонячнi батареї та вiтряки теж бентежили око.

Історію міста Одеси дiти почули від екскурсовода, де талановитий фотограф, Денис Олегович та прекрасна Тетяна Олександрiвна, створили неймовірну атмосферу свята пізнання.

Пам'ятник Апельсину, парк, фонтани біля відомої будівлі Одеського оперного театру, мiст закоханих  та багато iнших цiкавих пам'яток чекали на одеситiв - початкiвцiв. Пiсля ознайомлення вуличками південного  мiста всi вiдправилися в  музей Цiкавої Науки. Експозиційні зали зламали всi стереотипи щодо відвідування  музея в цiлому. Юнi науковцi могли на собi вiдчути всi закони фiзики та iншi цiкавинки, а вчителi знову відчули себе маленькими дiтьми та з цiкавістю приймали участь у музейному квесті. Цей день назавжди закарбується в пам'ятi тих, хто був в столицi гумору.

Кореспондент міністерства

преси та інформації шкільної Республіки ТЕМП

Грудинська Т., учениця 9 класу

Переглядів: 361 | Додав: RMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: