Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Квітень » 27 » Чорнобиль...1986-2017
19:51
Чорнобиль...1986-2017

Учнівська громада та вчительській колектив Токарівської школи 26 квітня 2017 року провели ряд виховних заходів  присвячених сумній даті  Чорнобильської  катастрофи.

Усний журнал «І сум, і біль…» для учнів 5-8 класів, розповідь очима фактів «Чорнобиль..1986-2017» для учнів 2-4 класів, перегляд документальних стрічок за тематичною назвою «ЧАЕС. Причини та наслідки катастрофи» для учнів 9-11 класів. Під час демонстрації відео учні відчули масштаб трагедії для усього світу та особливо для рідної України.

 Цікавою стала розповідь очевидців подій. Серед мешканців нашої громади є люди, які вимушено змінили життя та переїхали на Херсонщину.  Вчитель зарубіжної літератури Топільницька О.І., яка була жителькою 30 км зони відчуження, розповіла учням про той страх і біль, який прийшлось пережити мешканцям Чорнобилю, що таке евакуація населення, як жити 4 місяці у таборах і мріяти про повернення на рідну землю. Під час  хвилини  мовчання полум’я  поминальної свічки ніби то промовляло  імена  пожежників які першими боронили радіаційну біду.

Цезій, стронцій, дозиметр та інші назви спеціальних пристроїв та небезпечних елементів мирного атому стали цікавою темою розмови вчителя хімії Чорної Н.О.  Вчителі початкової школи підготували змістовний матеріал для учнів молодшої школи. Класні керівники 5,10-11 класів роздрукували наочний матеріал стосовно обраної теми у яскравих слайдах презентацій.

Переглядів: 319 | Додав: RMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: