Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Грудень » 17 » Новий рік, Новий рік вже ступає на поріг
20:59
Новий рік, Новий рік вже ступає на поріг

Здається, ще далеко до новорічних свят. Але учні Токарівської школи відчули на собі цю чарівну святкову атмосферу найочікуванішого свята як малюків, так і дорослих.

14 грудня 2018 року яскравими кольорами засяяла зелена красуня, ялиночка, а школа за мить наповнилася зайчиками, феями, принцесами та різними супергероями. Учні 1-5 класів із захопленням слідкували за виставою "Наречена для Кощія", яку підготував педагогічний колектив. Вчителі перетворилися в різних казкових персонажів: Кощія, Бабу Ягу, Дюймовочку, Былосныжку, Шахерезаду та Кікімору. Звісно, на захід завітали Дід Мороз із Снігуронькою. Дітлахи танцювали, кружляли в хороводах, співали та розповідали для поважного Дідуся віршики, отримавши ласощі.

Для учнів 6-11 класів було проведено гру "Хто зверху". Збірна команда хлопців на чолі з Дідусем Морозом змагалася зі збірною командою дівчат, яку очолювала Снігуронька. Команди випробували свої сили в таких конкурсах: "Вгадай, хто я", "Чоловік чи жінка", "Збери літери", "Відгадай мелодію.", "Учасники в ряд" та "Обмін ролями".. Перемогу у грі здобули......дівчата. 

Напередодні Нового року бажаємо всім-всім-всім щастя повний міх, безкінечного здоров"я та мирного блакитного неба над головою! Зі святами!!!

Переглядів: 784 | Додав: glebova2015 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: