Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Жовтень » 24 » Нова українська школа: практична реалізація концепції
22:09
Нова українська школа: практична реалізація концепції

Нова українська школа: практична реалізація концепції

    

1 вересня в Токарівській  школі для першокласників розпочався навчальний рік по новому, а саме впровадженням реформи Нової української школи, який має на меті докорінно змінити підхід до навчання – як у школярів,  вчителів та їх батьків.

 Нова українська школа – це школа можливостей, школа партнерства, де є взаємозв’язок між вчителем, учнем та батьками, де всі члени є рівноправними.

  Тепер навчання – це активна діяльність дітей, це цікаві рухливі навчальні ігри, співпраця в парі, спільна робота у групах. Втілюючи реформу в дію тісно співпрацювали всі - сільська рада, яка виділила  10000 грн, на придбання нових меблів, батьки за кошти яких придбані килим, що є дуже важливим елементом Нової української школи на ньому проходитимуть ранкові зустрічі, сидячи на них, діти налаштовуються на початок роботи,  жалюзі, дошка, яскраві стенди тощо…

  Також кожен клас отримав від сільської ради подарунки – фліпчарт ( маркерно – магнітну дошку).

  В класі  є сучасний куточок вчителя, які за кошти держбюджету обладнаний  фабрикою друку, і ноутбуком, інтерактивною дошкою.

    В класі,  відповідно до вимог Нової української школи, є комфортні для дітей осередки -  відпочинку, усамітнення, відкриттів, читацький та математичний.

  По новому вчатимуться  діти, але вчились й вчителі, які пройшли очні та заочні курси. Заочні на платформі EdEra міністерства освіти( 60 годин) та очні на базі гімназії ім. Печерського та літньому табору  у м. Скадовськ.  По закінченню Новосільська М.А.  отримала  відповідні  сертифікати, які є підставою на право викладання в НУШ.

  Дирекція, вчитель першого класу щиро вдячні сільському голові Ользі Олександрівні Кузнєцовій, депутатському корпусу, батькам першокласників за підтримку розуміння та співпрацю!

Переглядів: 454 | Додав: RMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: