Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Січень » 3 » МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ...
19:44
МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ...

Мрії збуваються…

     З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є свято Миколая. Відбулося воно і в ТокарівськійЗОШ І-ІІІ ст. для учнів школи. Школярі чекали на свого покровителя, доброго Духа. Хлопчики і дівчатка, щоб отримати гарного подарунка від Миколая, намагалися добре вчитися, поважати старших, допомагати батькам.
     А на свято кожна дитина підготувала вірш, пісеньку, а допомагали їм у цьому класні керівники ананко М.С, Бородіна Н.А., Никитюк Н.А., Кузнєцова Є.О., Баклан Г.Л., та педагог-організатор Топільницька О.І. .
     За це в нагороду діти отримали подарунки, від яких на обличчях з’явилася щаслива усмішка, дитяча радість.

   Постійна турбота колективу Токарівської сільської ради про розвиток матеріально-технічної бази Токарівської  ЗОШ І-ІІІ ступенів – придбання проектора,   була справжнім подарунком до Дня Святого Миколая для вчителів та учнів школи.

   Адміністрація, педагогічний та батьківський колективи Токарівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  висловлюють щиру, глибоку вдячність депутатському корпусу та колективу Токарівської сільської ради за підтримку, розуміння та не байдуже ставлення до нагальних потреб школи. 

   Висловлюємо щиру подяку  сільському голові  Кузнєцовій О.О. , приватним підприємцям: торгово-побутовому комплексу «Скіф», ПП «Добряна», ПП «Чорна» за надану спонсорську допомогу учням школи до Дня Святого Миколая та Нового року і бажаємо, щоб зимові свята принесли  мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому,  здоров'я,  достаток  та благополуччя, гарний  настрій,  гармонію та вдачу!

Адміністрація Токарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

Переглядів: 336 | Додав: RMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: