Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Червень » 3 » Літній табір відпочинку "Дружба"
18:33
Літній табір відпочинку "Дружба"

Літній табір відпочинку "Дружба"

з 01.06-14.06.2016 р. у Токарівській школі працював табір літнього відпочинку "Дружба"
Начальник табору Бородіна Н.А. кожного дня разом  з вчителями-вожатими посмішкою зустрічає відпочиваючих. Ранкова зарядка настроює учнів на здоровий спосіб життя. Смачний сніданок надає сил для творчого  виконання справ дня.

   В пришкільному таборі « Дружба»  коштами сільської ради та районного відділу освіти оздоровилось 64 дитини, це діти працівників соціальної сфери та  діти пільгових категорій: діти сироти, позбавлені батьківського піклування, діти, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, з малозабезпечених та багатодітних сімей.   

  Цікаві події чекали на "таборят" протягом 14 днів. На закритті зміни начальник табору  Надія Анатоліївна Бородіна подякувала дітям, вчителям, вожатим  і працівникам табору за організацію відпочинку, вручила грамоти найактивнішим відпочивальникам, програма продовжилася пригадуванням найцікавіших моментів відпочинкової пори, таборята дарували присутнім пісні, танці.

  Приємно, що не раз звучали репліки на кшталт "Шкода, що все скінчилося", "Так швидко промайнули ці дні". Значить  відпочили добре й буде, що згадувати.

   Оздоровлення у шкільному таборі закінчилось, але майже все літо ще попереду, тож у наших дітей ще багато щасливих миттєвостей літнього відпочинку — із посмішкою пробігтися по росяній траві, забити гол у ворота суперника, зануритися в прохолодну річку, відпочити та порибалити  з батьками на березі річки тощо… Побажємо їм і надалі змістовного відпочинку, гарного настрою, приємних канікул, сяючих посмішок та здійснення найзаповітніших мрій.

Переглядів: 426 | Додав: RMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: