Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Листопад » 14 » КРАЄЗНАВЧИЙ МУЗЕЙ
23:29
КРАЄЗНАВЧИЙ МУЗЕЙ

14-15 листопада 2016 р. учні 8-11 класів відвідали нову експозицію краєзнавчого музею м. Херсон. Все,  що  побачили й почули, здалося дуже близьким. Фото воїнів  АТО на виставці нагадували обличчя наших односельців, які нещодавно  повернувся з місця бойових дій.

Спілкування з екскурсоводом про участь  учнів школи  у плетінні  маскувальної сітки, передачі  малюнків, написання листів підтримки  солдатам,  підтверджувало актуальність  музейної  експозиції.

.Продовжували маршрут екскурсії вулицями обласного центру до парку Слави. Скульптурні композиції присвячені Матерям воїнів- афганців, воїнам Другої світової  відкрили трагічні сторінки військових подій нашої  держави.

Місту Херсон судилось стати і центром суднобудування і торгівлі сільськогосподарською продукцією з різними регіонами країни та зарубіжжя.

Херсон є членом Міжнародної Асамблеї столиць і великих міст країн СНД. Також на честь давніх відносин з містами-побратимами була названа вулиця Залаегерсег і мікрорайон Шуменський.

   Міста-партнери

 Росія Сургут,    Росія КалінінградМолдова Кишинів

Серед  жителів нашої токарівської громади є ті, хто побували у м.Шумен та родичі інших мещкають у містах-побратимів. Маємо надію  що отримав гарну освіту,  у  туристичну подорож  зберемось й ми.

Переглядів: 408 | Додав: RMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: