Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Квітень » 15 » Кольоровий тиждень початкової школи
23:07
Кольоровий тиждень початкової школи

Кольоровий тиждень початкової школи

Відповідно до річного плану роботи  школи з 23.03. по 27.03.2015 року пройшов тиждень початкової школи. Вчителі початкових класів Новосільська М.А., Кузнєцова  Є.О., Никитюк Н.А,  Баклан Г.Л. розробили план проведення тижня.

Мета тижня початкової школи полягала в тому, щоб допомогти вчителю посилити інтерес учнів до певного предмета, виявити і розвинути дитячі здібності, презентувати нові форми, моделі, технології організації навчання та змістовного дозвілля учнів. Форми реалізації цієї мети направлені на виявлення творчих учителів, обдарованих учнів; інноваційних педагогічних технологій; на з'ясування методичних умов, що забезпечують успішну діяльність учителів.

Цікаво, весело та пізнавально для молодших школярів пройшов Тиждень різних кольорів. Уроки, конкурси, виставки, змагання розвивали творчість школярів, вчили бути спостережливими, кмітливими та креативними.

Кожен день мав свою тематику.

  • понеділок – день білого кольору,
  • вівторок- день жовтого кольору (день творчості),
  • середа  - день зеленого  кольору (день довкілля), 
  • четвер- день синього кольору (день мудрості), 
  • п’ятниця – день червоного кольору (день фізичної культури).

Кожен день мав відповідні завдання та показові уроки, заходи. Новосільська М.А провела урок образотворчого мистецтва у 1 класі «Пухнасте курча»; Никитюк Н.А. – урок української мови у 3 класі  «Закріплення й узагальнення знань про прикметник»; Баклан Г.Л. – урок громадянської освіти у 4 класі «Твої права»; Кузнєцова Є.О. – урок української мови у 2 класі «Урок узагальнення знань про дієслово»; Бородіна Н.А. вчитель фізичної культури у початкових класах – Веселі старти серед команд учнів 1-4 класів.

До проведення Тижня учні початкових класів готувалися заздалегідь. Для успішного проведення його учителі провели підготовчу роботу, яка стосувалася усього Тижня і окремих його етапів.

Першого дня проведено міні-виступ юних початківців «Моя рідна початкова школа». Протягом    тижня всі учні початкових класів брали активну участь у всіх заходах. Завершальним етапом стало нагородження переможців та активних учасників тижня.

Головна організаторська роль належала учителям. Їх ентузіазм, творчий підхід допомогли зробити цей тиждень справжнім улюбленим святом як для дітей, так і для дорослих.

      Протягом тижня кожен учитель доцільно і важливо показував дітям, що він вірить у їхні сили, разом з ним радіє успіхові кожного. Для збудження інтересу учителі 1 – 4 класів шукали і знаходили відповідні заходи і форми, завдяки яким не лише привертали увагу школярів до них, але й викликали у дітей здивування.    Діти із задоволенням провели цей тиждень.

На лінійці у понеділок відбулося нагородження переможців та активних учасників тижня.

Переглядів: 2902 | Додав: RMV | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 BBUdVlFC  
But then slowly fading and lips were normal range for 8 g l, konecky e <a href=https://vpriligys.buzz>priligy dapoxetine</a>

Ім`я *:
Email *:
Код *: