Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Червень » 9 » Їх у майбутнє чекають дороги
14:45
Їх у майбутнє чекають дороги

Їх у майбутнє чекають дороги

   На данном изображении может находиться: один или несколько человек, свадьба и в помещении

    В житті є спогади з дитинства, які ніколи не знецінюються, не тьмяніють, не забуваються. Одна із таких колисок - дитячий садочок. Тут малюки вчать перші букви, цифри, малюють, співають, танцюють. Та час біжить невпинно і приходить довгоочікувана хвилина прощання.  Сьогодні, 4 червня, вперше в Новотягинському будинку культури 17 вихованців дитячого садочку відсвяткували свій випускний бал. 

  Урочиста, яскрава зала, чарівні дівчатка у бальних сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та працівники дошкільного закладу. На обличчях – усмішки, адже вони так чекали та готувались до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті. 

  Провести до школи майбутніх першокласників завітало багато гостей: це татусі і матусі, бабусі і дідусі, братики та сестрички, друзі, майбутні перші вчительки, а також почесні гості.

 

На данном изображении может находиться: 11 человек, в том числе Галина Баклан, люди улыбаются, люди стоят

 


  Зі словами привітань до випускників звернулась сільський голова Ольга Кузнєцова, яка відмітила, що роблячи сьогодні крок за межі улюбленого дитячого садка, діти вступають на абсолютно нову, незвідану стежку і побажала батькам терпіння, міцних нервів і мудрості, а діткам, щоб вогонь знань, запалений у садку, міцнішав з кожним днем, висвітлюючи шлях до нового, щасливого майбуття.

Для сільської ради вже стало доброю традицією щорічно дарувати випускникам набори шкільного приладдя. Тож і цього разу дітки отримали подарунки, які знадобляться їм у школі. 

 


  Від директора Новотягинського садочку Марії Кирилюк вихованці почули напутнє слово, щирі слова побажань та кожен з майбутніх школярів отримав диплом випускника на згадку про роки, проведені в рідних стінах дошкільного закладу. 

  В свою чергу, батьки випускників дякували всім працівникам за увагу і турботу до кожного малюка, розвиток та виховання. 

  Діти молодшої групи теж привітали своїх старших товаришів веселими номерами та гарними віршиками, побажали їм щасливої шкільної дороги.

 

А ось вихователі у веселому конкурсі та жартівливих питаннях наостанок перевірили батьків, чи готові вони разом зі своїми дітьми до школи. 

 

 

  Маленькі випускники у своїх віршах та піснях прославляли садочок, танцювали свій перший випускний вальс

 

та прощалися з улюбленими іграшками…

Особливо хвилюючим став танок дітлахів з батьками, який до сліз зворушив присутніх в залі. 

Сюрпризом для всіх присутніх став виступ Дар'ї Верцинської з піснею про родину. Гарна пісня в гарному виконанні завжди підіймає настрій на таких заходах. Бурхливі оплески стали тому доказом.

  Свято закінчилося, діти попрощалися з садочком і вже стигли привітатися з першими вчительками Новотягинської та Токарівської шкіл, які надалі поведуть їх у країну знань. 

  Ми вітаємо всіх малят з першим випуском, бажаємо, щоб їхні мрії здійснилися. А батькам зичимо терпіння й розуміння. Також щиро вітаємо працівників дошкільного закладу із ще одним випуском. Здоров’я вам усім, успіхів та мирного неба.

 http://tokarivka.blogspot.com/2019/06/blog-post_4.html

Переглядів: 262 | Додав: RMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: