Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Листопад » 22 » Інноваційний проєкт з профорієнтації молоді "ПрофіJUMP"
18:35
Інноваційний проєкт з профорієнтації молоді "ПрофіJUMP"

Під час осінніх канікул учні 8-9 класів стали учасниками інноваційного проєкту з профорієнтації учнівської молоді «ПрофіJUMP» – «стрибок у професію», що проводиться за ініціативи Херсонського обласного центру зайнятості і ТОВ «Спортивний сімейний розвиваючий комплекс JUMP PARK», аби допомоги випускникам шкіл у виборі професійного шляху. Адже сучасні освітні тенденції розвитку особистості, виховання у молоді свідомості громадянина, прагнення до пізнання світу, а також самореалізації через професійну діяльність потребують нових нестандартних дій з боку всіх причетних до роботи з молоддю установ і закладів. 

«Світ професій неосяжний, але, щоб обрати саме свій шлях – свою професію – потрібно з нею попередньо ознайомитися, вивчити власні здібності, характер і нахили, а також дізнатися у яких спеціальностях є потреба. Тільки поєднання таких складових зробить вибір вдалим і ефективним», - зазначила Наталія Португальська, заступниця директора Херсонського обласного центру зайнятості. Допомогти у цьому процесі й має на миті даний проєкт. Його організатори презентують професії, що затребувані на ринку праці Херсонщини.

Так, учні школи спробували себе в ролі продавця та швачки. Це стало реально на майстер-класах з цих професій. Креативна майстриня з швейної справи розповідала про нюанси в роботі швачки, Валентина ділилася своїм досвідом та напрацюваннями. Сміливі та охочі спробувати попрацювати за швейними машинками. Молода, але досвідчена продавчиня розказала про всі тонкощі цієї професії.

Вільний час залишився для спілкування, обміном враженнями, можливістю зануритися у дитинство.

Дякуємо керівництву ТОВ «JUMP PARK» за підтримку та участь у реалізації інноваційного проекту з профорієнтації учнівської молоді «ПрофіJUMP», що ініціював Херсонський обласний центр зайнятості. Ця спільна робота-реальний вклад у вдале професійне майбутнє нашої молоді.

За матеріалами https://khe.dcz.gov.ua/

 

 

Переглядів: 185 | Додав: glebova2015 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: