Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Жовтень » 24 » ДЕНЬ ЗНАНЬ - 2018
21:53
ДЕНЬ ЗНАНЬ - 2018

ДЕНЬ ЗНАНЬ-2018

         1 ВЕРЕСНЯ — День знань — особливе свято! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка! У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!

Цього року вперше за шкільну парту сядуть 18 першокласників, для учнів  11 класу цей шкільний рік буде останнім.

 

 

 

 

Директор Токарівської школи, Любов Сергіївна Похила, привітала всіх з чудовим святом 1 Вересня – Днем  Знань, який відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з учнів, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.

На данном изображении может находиться: 19 человек, в том числе Анастасия Глебова, Галина Баклан, Марина Римаренко и Mарія Ткачук, люди улыбаются, люди стоят и в помещенииСільський голова, Ольга Олександрівна Кузнєцова, привітала всіх учасників свята та побажала, щоб  новий навчальний рік відкрив перед нашою молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихали успіхі їх вихованців, батьків – гордість за своїх дітей!  Сподіваємось, що першовересень стане для нас початком наполегливої і натхненної праці в ім’я майбутнього, майбутнього нашого краю і нашої держави!

 З Днем Знань! Мирних здобутків, щастя та любові – кожній родині!

 

 Закінчивши привітання сільський голова вручила першому класу подарунок – фліпчартну   маркерно – магнітну дошку

.

 

Переглядів: 250 | Додав: RMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: