Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 4 » ДЕНЬ ЗНАНЬ - 2017
22:42
ДЕНЬ ЗНАНЬ - 2017

ДЕНЬ ЗНАНЬ - 2017

    В Токарівській школі  відбулося свято Першого дзвоника. Перший дзвінок - це чудове свято, яке неможливо порівняти ні з яким іншим. 

   Першокласники – такі красиві, такі схвильовані, такі радісні. Саме для них пролунав перший в їхньому житті шкільний дзвоник, який покликав з дитинства в невідомий шкільний світ. Старшокласники за руку провели їх у чудову країну знань, ще вчорашніх малюків, які сьогодні разом із своїми батьками, прийшли “перший раз у перший клас”. Вишиванки, квіти, повітряні кульки, подарунки та сльози на очах..
   

   Школярі, вчителі, батьки, представники влади та духовенства зібрались, щоб разом розпочати новий навчальний рік. Сільський голова Ольга Олександрівна Кузнєцова привітала всіх присутніх та вручила подарунки першокласникам.


   Незабутньо і зворушливо звучали вірші з уст першачків, які вже сьогодні вперше у своєму житті сядуть за парти. Для них - це новий етап, це початок шляху тривалістю в одинадцять років.

   На завершення урочистої лінійки, хвилююче зазвучав дзвіночок у руках маленької учениці, який покликав школярів до класів на перший урок.

Переглядів: 513 | Додав: RMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: