Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Лютий » 8 » ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ -2019
00:34
ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ -2019

Метою Дня безпечного Інтернету є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.На данном изображении может находиться: 3 человека, люди стоят
Ця подія дозволяє зробити акцент на позитивному використанні технологій і вивчити роль, яку ми всі граємо в цілях сприяння створенню кращої і більш безпечної онлайн-спільноти. Вона служить закликом для молодих людей, батьків, вихователів, вчителів, соціальних працівників, співробітників правоохоронних органів, підприємств, політиків і широких верств суспільства об’єднатися з метою сприяння та створення найбільш позитивного і кращого інтернету.
Токарівська ЗОШ І-ІІІ ступенів кожного року підтримує спільноту відповідальних користувачів та долучається до заходів з нагоди Дня безпечного Інтернету.
В 2019 році День безпеки в Інтернеті відзначався 5 лютого під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».На данном изображении может находиться: 1 человек, сидит, стол и в помещении
В Токарівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів в цей день було проведено цілий ряд заходів для учнів з метою поглиблення їх знань про безпечний Інтернет.
Молодші школярі, учні 1 -4 класів, подивилися мультфільм «Корисні казки про Інтернет». Після перегляду діти відповідали на поставлені запитання, розповідали цікаві історії, пов’язані з використанням Інтернету.
Учні 5-7 класів взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Безпечний інтернет» від освітнього проекту «На урок» https://naurok.com.ua/konkurs.

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди сидят, экран и в помещении

Для школярів 5-6 класів проведений виховний захід "Смачний Інтренет" з метою ознайомлення учнів з правилами поведінки в Інтернеті. Учні охоче обговорювали віртуальні загрози, які можуть завдати шкоди в реальному житті, виконували завдання Інтернет-сервісу мультимедійних дидактичних вправ LearningApps.

Переможцями стали учні 6 класу. На данном изображении может находиться: 6 человек, в том числе Марина Римаренко, люди стоят и в помещении

Учні 7 класу брали участь у тренінгу «Безпека в Інтернеті». 
Учні 8- 11 класів приєднались до онлайн-уроку з нагоди Дня безпечного Інтернету від Програми Мережних академій Cisco, Кіберполіції України та компанія ERC за підтримки ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти на теми: «Кібер-атаки та інтернет-шахрайство»;«Соціальна інженерія: як хакери використовують вразливості людей». Вчитель інформатики отримала сертифікат:

Нет описания фото.
Старшокласники також переглянули відеоролик на тему: «Грумінг. Сексуальне насильство над дітьми», ознайомилися з інформацією щодо безпечного використання сайтів для підлітків.

На данном изображении может находиться: 2 человека, гостиная и в помещенииНа данном изображении может находиться: 1 человек, в помещении

На данном изображении может находиться: 6 человек, люди сидятНа данном изображении может находиться: один или несколько человек и люди сидят

Переглядів: 267 | Додав: RMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: