Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Квітень » 10 » День безпечного Інтернету
23:27
День безпечного Інтернету

09 лютого -  День безпечного Інтернету

          09 лютого 2016 року вчителем інформатики Римаренко М.В. було проведено загальношкільну лінійку,  на якій учні 5-9 класів розповіли про небезпеку, яку несе Інтернет для молоді; у фойє школи оформлено стенд,  на якому   відображені позитивні і негативні сторони використання Інтернету. 

          Для учнів 5-7 класів проведено виховний захід «Користуйтеся Інтернетом безпечно» у рамках якого була інсценізована казка «Інтернет-шапочка», проведенні змагання на знання правил безпечного Інтернету,  гра «Мастер-шеф», вірші та пісні про безпечний Інтернет.

Для учнів 9-11 класів проведено виховний захід «Інтернет залежність» , на якому учні 9 класу Вагнер Д. та Ревко В. наглядно показали у сценці про наслідки інтернет-залежності і як важко її подолати; гра «Їжа» дала можливість уяснити учням, що все невідоме може привести до негативних наслідків як техніки так  і психіці людей; гуморески та вірші дали можливість учням задуматися над тим, що Інтернет несе загрозу для незахищених знаннями людей.
 

Класні керівники 1-11 класів провели класні години на яких виготовили пам’ятки щодо безпечного користування Інтернетом, познайомилися с сайтом Он-ляндія-безпечна країна, пограли в гру «Мережна етика», пройшли тест на сайті LearningApps.org «Інтернет загрози для дітей»(автор вправи вч. інформатики Римаренко М.В.)
 
Переглядів: 434 | Додав: RMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: