Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Жовтень » 24 » Активна молодь - крок до успіху
22:13
Активна молодь - крок до успіху

Активна молодь - крок до успіху  

   Стійкий розвиток економіки, відродження конкурентноспроможної громади, та зростання рівня життя населення вимагає відповідних вкладень у соціальну сферу.

   Міжнародний досвід проектної діяльності показує, що в багатьох розвинених країнах світу одним з важливих завдань органів місцевого самоврядування є спрямування роботи на пошук позабюджетних альтернативних джерел фінансування та налагодження співпраці з міжнародними фондами, програмами та грантами.

 

 

 

 

 

 

 

 

Діловод сільської ради Чорна Тетяна Сергіївна взяла участь у грантовому конкурсі ActiveCitizensUkraine (Активні Громадяни) Британської ради та отримала грант за проект з благоустрою території “ Щаслива громада сьогодні – успішне покоління завтра“.

Токарівська сільська рада є співфінансувачем проекту. За отримані кошти встановлені лавки, сміттєві урни, викладено плиткою алею та висаджено декоративні дерева – пірамідальні і шароподібні туї.

   Майбутній сквер повнився молодечим галасом. Учні та вчителі Токарівської школи радо підтримали гарне починання. У цьому веселому гармидері тендітні саджанці один за одним були висаджені.

  Активним бути легко, варто цього просто забажати і вірити, робити зміни своїми руками не чекаючи, що хтось зробить за тебе!

Переглядів: 289 | Додав: RMV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: