Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

ЕКОЛОГІЧНИЙ  ПРОЕКТ  «STOP!БАТАРЕЙКА»

Учні Токарівської школи долучилися до акції ЕКОЛОГІЧНОГО  ПРОЕКТУ  «STOP!БАТАРЕЙКА»

Виявляється, що лише одна використана батарейка може отруїти 20 кв. м ґрунтів або 400 літрів води. Тільки уявіть, скільки батарейок викидається без утилізації!

Експерти порахували, що дві викинуті до сміттєпроводу батарейки забруднюють дві ванни, вісім відер та два чайники води. Людському організму теж завдається неабияка шкода: отруєння, нервові розлади, проблеми зі шлунком, нирками, захворювання печінки і навіть ракові хвороби.

Батарейки – це тільки маленька частина з усього шкідливого, що кожного дня ми викидаємо, не замислюючись про наслідки.

Хто, якщо не ми самі, подбає ... Читати далі »

Переглядів: 409 | Додав: RMV | Дата: 19.03.2015 | Коментарі (0)

Колорит   українських  барвів  або  огранка  кришталевих  талантів

 

17 березня «Таврійський барвограй» з новими фарбами засяяв на шкільній сцені промінчиками сонячного  дитинства , які зігрівали актову залу Токарівської школи.

На щорічний концерт  поспішали батьки, гості. Кількісний склад журі додав ноток  хвилювання учасникам. Але настрій панував родинний, теплий.

Та  передував цьому святу кропіткий  графік репетицій  на весняних канікулах. Звичайно, дітям  хотілося по ... Читати далі »

Переглядів: 467 | Додав: RMV | Дата: 19.03.2015 | Коментарі (0)

Конкурс «Моє хобі»

 

У кожної людини, не дивлячись на її вік, обов'язково має бути хобі. У кожного з нас має бути таке заняття, яким ми будемо з задоволенням займатися у вільний час.

Конкурс "Моє хобі" розкрив таланти учнів.

... Читати далі »

Переглядів: 518 | Додав: RMV | Дата: 17.02.2015 | Коментарі (1)

Тиждень мистецтв

Відповідно до річного плану роботи у школі, з метою ціннісного ставлення до мистецтва, музики, художньої культури  у школі з 12- 17 січня 2015року проходив тиждень предметів образотворчого мистецтва, музичного мистецтва та художньої культури, у рамках якого було проведено  виховні заходи, конкурси, інсценізації календарно-обрядових свят зимового циклу.

На шкільному стенді «Мистецтва» були розміщені аплікації, репродукції відомих картин, цікавинки з світу мистецтв. Учні із задоволенням ознайомилися з даною інформацією. У кінці тижня підведені підсумки.

Музика  завжди співзвучна душі людини, немов би зберігає у собі велику й неосяжну таємницю безсмертя. Музика - найтонший дотик до серця; вона може стати й найніжнішою, ароматною квіткою і живою одою, повертає віру в добро... Більше зануритися  у прекрасний світ ... Читати далі »

Переглядів: 402 | Додав: RMV | Дата: 16.02.2015 | Коментарі (0)

Тиждень математики та інформатики

Відповідно до річного плану роботи у школі з 13.10. по 17.10.2014 року пройшов тиждень математики та інформатики. Вчителі Римаренко М.В. Кучеренко О.В. та Афанасьєва В.Г., розробили план проведення тижня та познайомили з ним учнів на шкільній лінійці.

На шкільному стенді «Математика, інформатика завжди поруч» були розміщені математичні кросворди, ребуси, головоломки, цікаві задачі, малюнки створені за допомогою цифр. Учні із задоволенням виконували завдання. У кінці тижня підведені підсумки та свято для учнів 5-11класів.

 Протягом тижня  пройшли:  творчі уроки  «Геометрія навколо нас» (10 клас, Афанасьєва В.Г.),  «Симетрія у світі» (11 клас, Афанасьєва В.Г.), «Комп’ютер - художник » (5 клас, Римаренко М.В.), «Безпека в Інтернеті» (9клас, Римаренко ... Читати далі »

Переглядів: 448 | Додав: RMV | Дата: 16.02.2015 | Коментарі (0)

Йогуртовий скарб «Данон»

Ласощі, якими балують дітей у свята не завжди корисні. А якшо дізнатися технологію їх виготовлення та деяку правду про ароматизатори, підсолоджувачі й згадати сувору заборону  дорослих про вживання чипсів, сухариків іноді замислюєшся  над  важливістю питання. А відповідь є!

10 грудня учні Токарівської школи здійснили подорож на виробництво виготовлення відомої багатьом йогуртів під  назвою «Растішка».

Екскурсія на завод «Данон» м. Херсон здивувала. Спец одяг, спец взуття, сан обробка дитячих долоней,  участь у квесті, теоретична частина з уроків біології та хімії, цікава презентація історії заводу, безпосередня подорож по залам цеху залишила масу гарних емоцій та розуміння необхідності дотримання правил здоровог ... Читати далі »

Переглядів: 384 | Додав: RMV | Дата: 16.02.2015 | Коментарі (0)

Повертайтеся живими!

  

   Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе не може. Тому це святий обов'язок тих, хто живе, хто користується всіма її благами і дарами. Виконуючи цей почесний обов’язок, ідуть юнаки та чоловіки служити в армію, щоб берегти мир і спокій своєї Батьківщини, стояти на сторожі її інтересів. Нелегка військова служба. Це ранні підйоми, багатокілометрові пробіжки і армійська дисципліна.

 

  6 грудня у календарі позначено як День Збройних сил України. У цей день ми вітаємо усіх чоловіків зі святом. Надзвичайним цей день був у Токарівській школі. Учні 1-4 класів змагалися у спритності та витривалості під час свята «Нумо, хлоп'ята!». Справжніми лицарями та джентльменами показали себе учні 5-8 класів. Урочисто та піднесено пр ... Читати далі »

Переглядів: 378 | Додав: RMV | Дата: 23.01.2015 | Коментарі (0)

Вчитель-солдат

Яскраво - сонячний день подарувала тепла осінь тим хто відзначив щорічний День працівників освіти. Цього року свято затьмарено військовими сводками, хвилюванням, сердечним болем. Але ми горді тим, що серед захисників нашої Батьківщини є й вчителі. Справжнім подарунком для учнів Токарівської школи стала звістка про можливий приїзд у відпустку вчителя фізики Сінченко Миколи Петровича. І ось, легкою ходою, встигаючи на свято у актову  залу «влітає» наш Петрович. «Я,солдат 92 бригади, й кажу відкрито, що знання з географії, геометрії та інших шкільних предметів стали нам у пригоді під час військової підготовки. Орієнтування на місцевості, знання топознаків допомогли нашій групі не спізнитися на обід …» Гучні оплески та ритмічне скандування дітей, теплі обійми колег-вчителів, сльози на очах всіх присутніх став мабуть важків екзаменом навіть для чоловіка. Але весе ... Читати далі »

Переглядів: 445 | Додав: RMV | Дата: 09.10.2014 | Коментарі (0)

Малюнок на асфальті

   25 вересня 2014 року в нашій школі відбувся конкурс дитячого малюнку на асфальті «Мир і дружба на планеті потрібні усім». В конкурсі взяли участь учні 1-11 класів. Діти із задоволенням малювали малюнки всім класом. Комісія, яка оцінювала роботи учасників, відзначила, що всі малюнки гарні, яскраві, змістовні.Місця між класами розподілились таким чином:

1)Початкова школа: І місце – 1,4 класи;

                                      ІІ місце – 2 клас;

                              ... Читати далі »

Переглядів: 608 | Додав: RMV | Дата: 30.09.2014 | Коментарі (0)

Туристичний зліт

   20-21 вересня 2014 року в с. Ново-Тягинка відбувся туристичний зліт педагогічних працівників Білозерського району. Педагоги нашої школи із задоволенням  взяли участь у цьому заході. До складу команди ввійшли: заступник директора з виховної роботи Глєбова А.І, вчитель фізичної культури Кузнєцов О.І., вчитель англійської мови Кирилюк Д.І., асистент вчителя Бородіна Н.А., логопед  Валуйко Т.С. Два дні наші вчителі змагалися: естафета, реконструкція, вікторина. Їхні старання були не даремні – наша школа посіла ІІІ місце з 11 шкіл району!

... Читати далі »
Переглядів: 383 | Додав: RMV | Дата: 30.09.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 33 34 35 36 »