Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Квітень » 24

Сонячний ранок 21 квітня запам’ятається першокласникам Токарівської школи на все життя. Саме цього дня для них відкрила свої двері шкільна бібліотека. Любов Сергіївна Максимчук, бібліотекар школи, підготувала захід, на якому кожна дитина отримала паспорт читача і обрала свою першу книгу.  Вирушили юні читачі до бібліотеки на уявному автобусі «Читайлик», у якого був водій і контролер.

Юні читачі пообіцяли шанувати та берегти книжки. Дитячій радості не було меж, адже хлопчики та дівчатка відтепер зможуть дізнатися багато нового та цікавого за допомогою своїх нових друзів – книжок.

 

Переглядів: 319 | Додав: RMV | Дата: 24.04.2016 | Коментарі (0)

Подарунок-відповідь

Щоденне життя людей підпорядковане елементарним  правилам. Та дуже добре  коли все йде за графіком та раптом – війна… Про неї лише чули , читали, згадували та ось – щоденні теленовини розповідають про обстріли, біженців, окуповані  українські території . Зовсім скоро громади дізнаються про  відрядження односельців на захист Батьківщини та як приємно побачити знайомі обличчя знову вдома.

Для тих хто в  АТО важлива моральна  підтримка. Учні шкіл України беруть активну  участь у таких акціях. Так , восени 2015 році,  учні Токарівської школи були залученні до  в’язання  маскувальної  сітки. Навіть першокласники готували смужечки, а старшокласники ставали на стільці та завершували  роботу. Потім  були малюнки з побажанням миру та збір шкільного приладдя для постраждалих.  До школи завітала  стороння літня жінка, яка почула про акцію допомоги  та й п ... Читати далі »

Переглядів: 366 | Додав: RMV | Дата: 24.04.2016 | Коментарі (0)